De veringspecialist
met een palmares!

Producten

Door onze jarenlange ervaring weten we welke eisen een motorfiets stelt aan het materiaal. Met onze eigen raceteams ontwikkelen en testen we uitgebreid alle motoronderdelen, zoals tandwielen, kettingen , remblokken,… Informeer naar onze samenwerkingsmogelijkheden!

Arrow is reeds jaren gekend als uitlaatfabrikant met topprestatie, design en een sportief powerfull geluid. U kunt kiezen uit Titanium, Carbon , Aluminium en RVS en dit voor Race , Tour, Off-road en scooter motoren. Gun uit moto het beste en kijk op onze site.

R-tech is jarenlang verbonden met het motorsportgebeuren. Zij leveren een kwalitatief product dat zich hoofdzakelijk toespitst op het offroadsegment met als hoofdzaak alle plastic parts voor de diverse offroadmotoren. Daarnaast bevinden zich in het gamma eveneens handvaten, sturen,etc….

Denicol heeft internationale bekendheid verworven dankzij de speciale oliën voor motorsport. Jacky Martens , Joel Smets , Kristers Sergis , Tony Cairoli ? Clement Desalle en vele andere toppiloten hebben in het verleden vele jaren gebruik gemaakt van het volledige gamma van Denicol producten en hebben daardoor bijgedragen tot de internationale expansie van het merk Denicol.

Sinds 1999 levert WRP een technisch assortiment van top motorfietsproducten. Zowel MX, offroad, road als race producten behoren tot het gamma. Gekoppeld aan een succesvolle motorsporthistorie kunnen we zeggen dat WRP zijn strepen reeds verdiende in de motorbranche. Uitlaten, tandwielen, remschijven, sturen, kettingen,…allemaal producten die zijn terug te vinden in hun omvangrijk aanbod.

Motul is geen onbekende in het hoger segment en het professionele race gebeuren. Meer dan in 100 landen gekend als olie met de hoogste kwaliteit. Het bedrijf is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

MtM richt zich hoofdzakelijk tot het offroadgamma van Pirelli. Door onze eigen ervaring op het hoogste niveau weten we dat we met Pirelli een uiterst competitief product in ons gamma hebben. Grip staat synoniem met snelhied, en dat hebben ze bij Pirelli tijdens de ontwikkeling goed geïnterpreteerd.

Onder het motto "Performance Products" weet iedere motorsportliefhebber ondertussen wel waarvoor Wiseco staat. Het specifiek technische assortiment is dan ook zeer uitgebreid en richt zich als het ware tot alle Powersports voorhanden. Als het aan de motor lag, kocht hij Wiseco.